Kesätyö kirjastossa

daisy-2320519_1920

Kun aloitin kesätyöni kirjastossa, olin ennakkoluuloinen työtä kohtaan. Ajattelin, että ei siellä varmaan ole edes paljon hommaa ja jos on, niin sekin on vain aina samaa kirjojen hyllytystä eikä muuta.

Ajatukseni kirjastotyöstä kumminkin muuttui oikeastaan jo heti ensimmäisen päivän jälkeen. Työ on erittäin monipuolista ja siihen kuuluu monia eri asioita. Sen kuukauden aikana mitä kirjastossa olen kesätöissä ollut, olen päässyt tekemään hommia laidasta laitaan. Olen esimerkiksi tarroittanut uusia kirjoja, purkanut kuormaa, hyllyttänyt kirjoja, tyhjentänyt palautusautomaattia, opastanut asiakkaita eli toiminut auliksena; pääsin jopa repimään vanhoja pois heitettäviä kirjoja. Ja oikeastaan vaikka mitä muuta. Parasta työssä oli, kun neuvoin asiakasta ja heiltä sai hyvää palautetta, ja siitä jäi hyvä mieli loppupäiväksi.

Kirjaston henkilökunta otti kesätyöläiset mukavasti vastaan ja he auttoivat aina, jos siihen oli tarve. Kesätyö kirjastossa oli kaikkea muuta mitä odotin ja kokemus oli mukava. Löysin myös taas lukuintoni ja monen monta kirjaa, jotka lisäsin luettavien kirjojeni listalle.

Kesätyttö 2017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s