Yökirjasto-tapahtuma keräsi hyvää fiilistä!

Kirjaston projekteista hei!

Mikkelin Rantakylän kirjastossa järjestettiin yökirjasto-tapahtuma, joka supistui iltakirjastoksi teknisten haasteiden vuoksi. Tapahtuma järjestettiin osana ERNOD-hanketta. Alla tapahtumaa järjestäneiden Mikkelin ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden loppuraportti. Alkuraportti löytyy täältä.

Heippahei!

Yökirjasto-tapahtuma on nyt ohi. Tapahtuma sujui mainiosti sekä osallistujien että järjestäjien puolesta ja saimme paljon positiivista palautetta sekä kehittämisideoita. Tapahtumassa oli  erittäin lämmin tunnelma ja kaikki viihtyivät.

Olemme lähettäneet sähköpostia kaikille Etelä-Savon kirjastoille, jotta vastaavanlaisia tapahtumia järjestettäisiin jatkossakin.

Terveisin Reetta, Riikka ja Aino Mikkelin ammattikorkeakoulusta

ERNOD-hanke toteutetaan ajalla 1.9.2015–31.8.2017. Hanketta hallinnoi Mikkelin ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina hankkeessa toimivat Humanistinen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunginkirjasto, Kouvolan kaupunginkirjasto ja Suomen Nuorisoseurat ry. Hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta ja hankkeen toteuttajatahot.

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Yökirjasto-tapahtuma keräsi hyvää fiilistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s