ERNOD-hankekuulumisia: Yökirjasto Rantakylään marraskuun lopulla

Moikka!

Me ollaan 3 sosionomiopiskelijaa Mikkelin ammattikorkeakoulusta. Opiskellaan nyt kolmatta vuotta ja toteutetaan projektityön opintoina Yökirjasto-tapahtumaa. Me lähdettiin tähän projektiin mukaan, koska ei olla tehty aikaisemmin tämän tyyppistä projektia ja kohderyhmä ei ole meille niin tuttu.

whatsapp-image-2016-11-03-at-10-58-14

Aino, Reetta ja Riikka

Tähän mennessä ollaan pidetty palavereita kaupungin kirjastolla projektityöntekijä Virpi Lahdensuon kanssa. Saatiin ERNOD-hankkeesta ja yökirjastosta lisää tietoa, jonka pohjalta lähdettiin suunnittelemaan tätä meidän tapahtumaa. Olemme tutustuneet muihin järjestettyihin yökirjastoihin Mikkelin lähellä. Pallottelimme myös mahdollista paikkaa tapahtumalle, jonka jälkeen päädyimme Rantakylän kirjastoon.  Käymme esittelemässä tapahtumaa Bovallius-ammattiopistolla, Savosetin monipalvelukeskuksessa sekä Olkkarin Tatu-ryhmässä.

Yökirjasto-tapahtuma järjestetään 25-26.11.2016 Rantakylän kirjastossa. Tapahtuma on tarkoitettu 15-29-vuotiaille, kuten ERNOD-hankekin. Tarkoituksena on harjoitella medialaitteiden käyttöä eri tavoin, tutustua kirjastoon sekä tuottaa lyhytelokuva nuorten omien ideoiden pohjalta. Illalla katselemme elokuvaa ja herkutellaan, jonka jälkeen yövytään kirjastossa. Yöpyminen ei kuitenkaan ole pakollista. Tapahtuma on nuorille ilmainen. 

yokirjasto

 

Seuraavaksi meidän täytyy suunnitella konkreettisesti ohjelmaa, vaikka meillä on jo paljon ideoita. Jäljellä on vielä monta käytännön asiaa, jotka tulee hoitaa valmiiksi ennen tapahtumaa. Odotamme itsekin tapahtumaa kovasti. On mielenkiintoista nähdä minkälainen lopputulos on. Toivottavasti saamme innokkaita nuoria mukaan tapahtumaan.

Terveisin Aino, Riikka ja Reetta

ERNOD-hanke toteutetaan ajalla 1.9.2015–31.8.2017. Hanketta hallinnoi Mikkelin ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina hankkeessa toimivat Humanistinen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunginkirjasto, Kouvolan kaupunginkirjasto ja Suomen Nuorisoseurat ry. Hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta ja hankkeen toteuttajatahot.

 

2 kommenttia artikkeliin ”ERNOD-hankekuulumisia: Yökirjasto Rantakylään marraskuun lopulla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s