Christopher Nolanin Interstellar

Warner bros Entertainment Finland (2014)

interstellar

Päätin tehdä arvosteluni Interstellarista, koska tykkään sci-fi ja jännitys elokuvista ja intterstellar oli hyvä vaikka olikin hyvin pitkä (2h 49m) mielestäni elokuvasta olisi voinut leikata joitain kohtia pois eikä se olisi muuttanut juonta tai sen kulkua ollenkaan.

Interstellar on lähitulevaisuuteen perustuva sci-fi/Draama jossa maapallo on antanut periksi ja ihmisiä kuolee nälkään ja hukkuu pölyyn. Ainoa pelastus on lähteä avaruuteen etsimään pelastusta. Ja näin päähenkilömme Cooper päättää juuri tehdä. Nasa lähettää Cooperin lisäksi kolme ihmistä(Amelia, Doyle ja Romilly) sekä kaksi robottia(TARS ja CASE) avaruuteen.  Matkan aikana tulee monia käänteitä ja mutkia matkaan erillisillä planeetoilla. Jos planeetta ei itse yritä tuhota heitä niin joku ihminen yrittää.

Loppujen lopuksi Interstellar on loistava sekoitus jännitystä sekä draamaa. Suosittelen elokuvaa kaikille ketkä tykkäävät sci-fi ja jännitys elokuvista koska elokuva on hyvin tehty ja käsikirjoitettu vaikkakin välillä vähän pitkäveteinen.

Kirjaston kesätyöläinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s