Kirja, jota rakastin lapsena

Kirjastotädeillä oli pieni keskinäinen lukuhaaste. Sen seurauksena syntyi mukavia pieniä lukuvinkkejä teidän blogin lukijoiden iloksi. Tässä parhaat palat, osa 2:

”Tässä ajattelin sitä aikaa, kun olin niin pieni vielä, että äiti luki ääneen minulle ja veljelleni. Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuu kävi niin rakkaaksi, että ensin väritin Maija Karman kauniit kuvat ja sitten leikkelin niitä irti. Aikuisempana ostin ehjän kappaleen repaleisen ja teipatun kaveriksi.”

”Tätä en muista itse, mutta äitini kertoi aikoinaan, että joskus parivuotiaana lempikirjani oli Susi ja seitsemän pientä kiliä. Jännitys siis vetosi pienestä pitäen. Osasin kirjan kuulemma ulkoa, mutta sitä piti lukea silti uudestaan ja uudestaan”

”Tykkäsin seikkailuista ja halusin asua apinan kanssa ilman vanhempia. Tämä ei ole varmaan kenellekään yllätys: Peppi Pitkätossu

”Kirja, jota rakastin lapsena. Tätä pitikin pohtia. Pidin saduista ylipäänsä, etenkin tuhkimot ja lumikit olivat suosittuja. Mutta kun opin lukemaan itse niin kirjoja meni laidasta laitaan: Pikku naisista Tarzaneihin.”

lukuhaaste2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s